round

Service & support

FOOD DIAGNOSTICS inriktar sig på användarvänliga produkter till högsta kvalitet med tydliga instruktioner om användning och skötsel. Om det behövs hjälper vi till att komma igång och vi är aldrig längre än ett samtal bort för att svara på frågor.

Kalibrering och underhåll
kalibrering

Mätinstrument behöver ofta regelbunden kalibrering och underhåll. Många användare behöver dessutom verifiera att analysmetoden ger korrekta resultat till oberoende part eller inom egna kvalitetssystem. Vi erbjuder tjänster i form av kalibrering och service efter behov och önskemål.

MVP ICON instrument

Om du vill få ATP-mätaren kalibrerad eller lagad skriver du först ut följande följesedel:

Komplettera följesedeln ovan med uppgifter och bifoga dokumentet till instrumentet som du sedan skickar till oss enligt följande:

 • Du skickar instrument som paket till oss
  Då skickar du paketet till vår godsadress:
  Triolab AB
  Att. FOOD
  Bifrostgatan 30
  431 44 Mölndal

Efter att vi erhållit ditt instrument tar det normalt några få dagar innan vi skickar tillbaka det med ett intyg. Om ni behöver ha ett ersättningsinstrument under tiden kontaktar du oss så får vi se vad vi kan ordna.
Pris för kalibreringskontrollen är 900 SEK exklusive moms.

Termometrar

Vi utför inte kalibreringar av termometrar. Behöver du en ackrediterad kalibrering av din termometer rekommenderar vi Sveriges Tekniska Forskningsinstitut SP. Behöver ni en referenstermometer för att göra egna verifikationskontroller rekommenderar vi Comarks KM20REF.