round

Välkommen till vår nya hemsida!

annons

Vår lanseringsannons för hemsidan.

Den 17 oktober 2011 lanserade vi stolt vår nya hemsida med ett helt nytt utseende och innehåll än tidigare. Den är långt ifrån klar och det kommer den aldrig att bli! Vi kommer att ständigt hålla den uppdaterad och målet är att det skall bli en samlingsplats för er som är intresserade av livsmedelssäkerhet.

En stor mängd information görs nu lättare tillgänglig på hemsidan där användarvänligheten stått i fokus under utvecklingen. En besökare skall kunna nå hela websajten med max tre mus klick. Hittar man ändå inte vad man söker finns en smart sökfunktion lätttillgänglig på varje sida.

99% kompatibilitet uppnådd

Det tål att nämnas att hemsidan är tänkt att vara kompatibel med 99% av alla besökares browsers. Några mindre problem har upptäckts med Internet Explorer som påverkar dropdown menyerna. Skulle du fortfarande använda IE6.0 eller tidigare rekommenderar vi att du uppgraderar.

Framöver våren kommer hemsidan att kompletteras med fler funktioner och ytterligare information, speciellt produktlitteratur och instruktionsfilmer. Det finns med andra ord mycket mer att se fram emot.

Dina synpunkter är viktiga

Om du har frågor, eller funderingar om vår nya hemsida är du mycket välkommen att skicka oss e-post med rubriken "Till webmastern".

Välkommen till en spännande upptäcktsfärd på food-diagnostics.se!

webmaster

Skicka gärna synpunkter till vår kramgoa webmaster!