round

FOODSAFE 2014 i Grenå Danmark

foodFoodSafe14 (6-7 maj i Grenå Danmark) är årets viktigaste symposium inom livsmedelssäkerhet som arrangeras av våra danska vänner i FOOD DIAGNOSTICS. Vid symposiet kommer danska och internationella talare presenterar den senaste kunskapen inom många områden av livsmedelssäkerhet. Symposiet är icke-kommersiellt och 100% reklamfritt.


Hämta programmet KLICKA HÄR pdf

  • The Economics and Ethics of Quality Control in the Food Industry
    Andreas M. Kramer - Institut für Wertewirtschaft

  • "Food Protection" - Alternative metoder til konservering af fødevarer
    Anne Elsser-Gravesen - ISI FOOD PROTECTION ApS

  • Styring af allergener i fødevareproduktioner
    Gitte Vestergaard Døssing - Teknologisk institut

  • Water Activity and its influence on product safety
    Markus Bernasconi - Novasina

  • ”Er der rent - nok? Krav til rengøring og rengøringskontrol i fødevarestandarderne”
    Karen Gammelgaard - Bureau Veritas

  • Digital Droplet PCR and the future avenues for its food microbiology applications
    Jean François Mouscadet - Bio-Rad Laboratories

  • Recent meat scandals: a paradigm shift to qPCR analysis
    Dr. Martin Mehl - R-biopharm AG

  • The Economic Crisis and What it Means for the Food Industry
    Andreas M. Kramer - Institut für Wertewirtschaft

  • Mass spectrometry-based analytical tools for the determination of major Masked and emerging mycotoxins

    Michael Sulyok, IFA Tulln

  • The economic impact of Food Safety
    Alois Fellinger, Comcon Communication Consulting

  • "HACCP som et effektivt ledelsesredskab"
    Henning Nyekjær - QMS Consult

Mer om FOODSAFE'14

Start: Tisdag, maj 6, 2014, Kl. 10.00

Slut: Onsdag, maj 7, 2014, ca. Kl. 16.00

Plats: Kystvejens Hotel og Konferencecenter (Kystvej 26, 8500 Grenaa) T +45 8959 5959 / reception@kysthotellet.dk

Pris: 3.750,00 DKK för 2 dagar inkl. mat, 1 övernattning. Bestil her. Extra övernattning kostar 500 kr.

Hämta programmet KLICKA HÄR pdf