round

Nu känns det tryggare i vår fabrik

Atria är ett av Sveriges mest framgångsrikaste och mest spännande livsmedelsföretag. Sedan flera år har de varit en av FOOD DIAGNOSTICS kunder och en viktig sammarbetspartner inom snabba analysmetoder i produktionen.

 

atria


På Atrias nio anläggningar och kontor arbetar över tusen personer med livsmedelsproduktion där produkter ska vara lönsamma utan att det sker på bekostnad av kvalitet och säkerhet. Alla fabriker är kvalitetscertifierade med FSSC 22000 eller IFS och håller en erkänt hög nivå i sina kvalitetsarbeten.

 

Peter Masséus som är Kvalitetssamordnare vid Atria Supply AB i Malmö menar att en del av det goda resultatet berott på att man var tidigt ute med att använda olika snabbmetoder från FOOD DIAGNOSTICS i egenkontrollen.

"Nu när många har stora problem med listeria så tycker jag att vi på, Atria i Malmö, var ute i god tid med både snabbmetoder för listeriaanalys och redskap för att hitta biofilmer. Nu känns det tryggare i fabriken" menar Peter och vill tacka FOOD DIAGNOSTICS för hjälpen.

FOOD DIAGNOSTICS VD Jan-Erik Carlsson menar att Atria är ett föredömme.

"Atria Malmö har uppnått denna trygghet genom att aktivt och rutinmässigt använda våra snabbmetoder för listeria  SwabSURE ListeriaP samt att upptäcka biofilm med BioFinder.
De har också under många år använt vårt system Snabba rengöringskontroller med ATP-mätare för att styra / kontrollera sin rengöring. Det är mycket givande och roligt att arbeta med en livsmedelsproducent som tar livsmedelstillsyn på allvar”.

Läs om snabbtesterna