round

Johan & Nyström väljer PAL-COFFEE

pal

 

Sveriges mest innovativa kafferosteri Johan & Nyström väljer FOOD DIAGNOSTICS som leverantör av kafferefraktometern PAL-COFFEE.

Johan & Nyström är ett specialkafferosteri som grundades år 2004 och som idag har ett fyrtiotal anställda. Produktion och huvudkontor ligger i Tullinge, strax söder om Stockholm. Personalen importerar, rostar, mal, brygger och utbildar i kaffeämnet och idag säljs deras produkter på många platser i Sverige. Ett bevis på deras kvalité och kunniga personal är att deras konceptbutik på södermalm nyligen utnämndes till Sveriges bästa Kaffebar. För att det ska bli gott kaffe så krävs mycket kunskaper och erfarenheter. Det är också därför baristorna hos Johan & Nyström ofta använder kafferefraktometrar.

tobias

Tobias Palm som har vunnit många kaffetävlingar och blivit utnämnd till Sveriges bästa barista har utvärderat FOOD DIAGNOSTICS kafferefraktometer PAL-COFFEE. Resultatet blev att Johan & Nyström väljer FOOD DIAGNOSTICS som sin leverantör av kafferefraktometrar!

PAL-COFFEE

PAL-COFFEE är en ny digital pocketrefraktometer tillverkad av japanska ATAGO som distribueras i Sverige av FOOD DIAGNOSTICS. PAL-COFFEE mäter hur mycket kaffe som extraheras under bryggprocessen.

Vill du veta mer om PAL-COFFEE kontakta då vår produktspecialist Frank Axelsson, tel. 031 - 335 13 67.