round

Handbok i HACCP

HACCP

Nu erbjuder vi dig som arbetar med livsmedelssäkerhet en av Sveriges bästa handböcker i HACCP.

Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) är en systematisk arbetsmetod för att uppnå säkrare livsmedel. Inom EU ställs krav på att alla företag som hanterar livsmedel ska tillämpa HACCP, med egenkontroll och god hygienpraxis.

Rekommenderas

Handbok i HACCP är skriven av de två HACCP experterna Patrick Gustavsson och Henrik Thollander. Bägge herrar har erkänt gedigna kunskaper i ämnet och är aktiva certifieringsrevisorer.

Handboken har flera pedagogiska grepp:

  • exempel på en komplett HACCP-studie

  • mer utvecklat beslutsträd med CP och CCP

  • unik lista på alla relevanta hälsofaror för livsmedel

  • ordlista och förklaringar av alla begrepp

FOOD DIAGNOSTICS rekommenderar handboken till alla som arbetar med livsmedelssäkerhet i någon form.

Klicka på bokbildlänken så kan du läsa några provsidor i boken.

 

shop

Format: 58 sidor, färgtryck

Pris: 950 SEK, exkl. moms o frakt

patrick

Patrick Gustavsson har varit djupt engagerad i flera standarders utveckling, bl a har han varit expertledamot i starten för Sigill och haft en plats i Kriterierådet, vidare har han varit Sveriges representant vid framtagande av ISO 22000-standarden.

thollander
Henrik Thollander har bakgrund som konsult med goda kunskaper i BRC, ISO 22000, ISO 9001 och ISO 14001.