round

Fler validerade snabbmetoder för livsmedelsanalys

Vi har glädjen att presentera ett helt nytt sortiment av validerade snabbmetoder för patogenanalys från BIOKAR Diagnostics, som vi inledde samarbete med i somras.

IRIS Salmonella

IRIS Salmonella ger dig svar på salmonellaanalys inom 37 timmar, utan dyr och komplicerad utrustning. En chromogen platta kombinerad med en selektiv buljong är allt som behövs! Metoden är AFNOR-validerad för analys av livsmedel, foder och omgivningsprover. IRIS Salmonella-plattan kan även användas som sekundär platta vid analys med referensmetod.

COMPASS Listeria

COMPASS Listeria Agar är ett selektivt chromogent substrat för analys av Listeria monocytogenes i livsmedel och omgivningsprover. Plattan ingår i den AFNOR-validerade alternativa metoden COMPASS Listeria för både kvalitativ och kvantitativ analys. Resultat erhålls inom 48 timmar. Plattan kan också användas som selektivt medium i referensmetoderna EN ISO 11290-1 och EN ISO 11290-2.

Allt du behöver för livsmedelsanalys

Tillsammans med BIOKAR Diagnostics har vi ett komplett sortiment av produkter för mikrobiologisk livsmedels- och vattenanalys med referensmetoder. Dehydrerad agar, supplement, färdiga plattor, buljonger och buffertar i olika format.

Kontakta oss för mer information!

Hanna Tidblom 031-335 13 66

Jimmy Gustafsson 031-335 13 67

Jan-Erik Carlsson 031-335 13 61