round

Workshop i enzymatiska tester, 16 april 2015

enzymatisk


Boehringer Mannheims enzymatiska analysmetoder från Roche, har funnits på marknaden i över 25 år och är fortfarande de mest använda kiten för att bestämma sockerarter (glukos, fruktos, sackaros, laktos), syror (myrsyra, mjölksyra m.fl.), alkoholer (etanol, glycerol m.fl.) och andra parametrar (kolesterol, stärkelse, sulfit m.fl.)

Att de är så populära beror på hög kvalitet, det breda produktsortimentet samt att dessa metoder är validerade och godkända av bl.a. ISO, NMKL, European Pharmacopoeia, DIN, MEBAK IFU m.fl.

Läsa gärna mer om enzymatiska anlysmetoder i vårt Kunskapbrev för februari.

Workshop beskrivning

Hämta program med tider pdf

  • Målgrupp: Workshopen vänder sig dig som arbetar på lab med olika analyser.

  • Mål: Deltagarna får en teoretisk och praktisk utbildning i enzymatiska testmetoder.

  • Kurstid: 10.00 – 16.00

  • Datum, platser och anmälan: Kursen hålls på SIK i Göteborg.

  • Sista anmälningsdag: Veckan innan kursen börjar.

  • Pris per person: Kostnad är  1 950 kr / person inklusive lunch, kaffe och dokumentation.

  • Kursmaterial: Ingår

  • Kursledare: Alois Fellinger

knapp

Föreläsarna

Alois Fellinger, Education Biochemistry. He has been working for some years in medical research, mostly with immunology and after that as a product manager in the diagnostics field.

jekJan-Erik Carlsson,
Fil kand Kemi, Kalmar Högskola. Arbetat med snabbmetoder för livsmedelsdiagnostik och hygienkontroll i mer än tjugofem år.